Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Vážení zákazníci

- získejte slevu 4% -

- za registraci získáte slevu na veškerý sortiment na našem eshopu

nebo pokud zvolíte platbu předem

 

 

- získejte slevu 8% -

zaregistrujte se a zvolte platbu předem

 

 

těšíme se na Váš nákup rádi splníme Vaše přání

 

 

 



        

Mrkvový prášek

 

Výrobce: YZOP.cz
Množství
naše cena bez DPH: 39,13 Kč (1,57 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
45,00 Kč (1,80 EUR)

do košíku:
  ks  

Mrkvový prášek je 100% přírodní prášek z mrkve, rostoucí v čisté přírodě peruánských And v oblasti Cuzco.

Jedná se o vysokohorskou, velice ceněnou mrkev. Mrkev je lyofilizována (vysušena mrazem) a rozemleta. Díky tomuto zpracování je neuvěřitelně čerstvá a zachovává si maximum látek.

 

Z tohoto produktu lze připravit naprosto úžasný mrkvový koktejl, nápoj či džus, přidáním vody, mléka, smetany, citronu. Velmi vhodný je také do pečení, vaření, na omáčky, polévky. Stačí jedna malá lžička a zázrak je hotov.

Mrkev je pravděpodobně nejstarší zeleninou. Staří Římané ji nazývali královnou, hodně pokrmů z ní připravovali ve středověkém Německu a Francii.

Příprava: Dle chuti i požadované hustoty vmícháme cca 1 čajovou lžičku do 300 ml vody, džusu apod. a zamícháme. Vhodné do slaných i sladkých druhů těst pro zvýšení nutriční hodnoty.

Lyofilizovaná zelenina ve formě prášku, 100% čistá forma produktu neobsahuje žádné jiné přírodní produkty ani chemické přidané látky.

Kvalita: 100% přírodní, vysoce kvalitní pro kosmetické i potravinové užití.

 

Rozpustnost: za pomoci míchání rozpustné ve vodě

Upozornění: Pro maximální čerstvost zeleninových prášků je skladujte v chladu  ve vzduchotěsném balení.


Proces lyofilizace (sušení sublimací za mrazu) je nejšetrnějším postupem sušení potravinářských produktů. Takto sušené ovoce nebo zelenina si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnota).

Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu (min. 2 roky). Lyofilizáty nacházejí uplatnění jako aditiva do potravin nebo mohou být použity jako samostatná potravina. Neocenitelný význam mají pro instantní výrobky (snadná rekonstituce původních vlastností), výrobky vyžadujících nízký obsah vlhkosti (náplně tyčinek) nebo vysokou mikrobiální stabilitu.